Kevät on saapunut!

Ajankohtaista

Kevät on saapunut!

Talvi on vihdoin väistymässä kevään tieltä ja kohta pääsemme nauttimaan aurinkoisista ja lämpimistä päivistä. Viime talvi oli poikkeuksellisen lämmin ja kovilta pakkasilta ja lumisateilta säästyttiin. On kuitenkin erittäin tärkeää tehdä samanlaiset tarkastukset kaikille rakennusten kuntoa ylläpitäville laitteistoille, kuin ankarampien talvien jälkeen.

Suomessa ilmanvaihtokoneet on suunniteltu kestämään ankariakin sääolosuhteita, mutta niidenkään toiminta ei ole varmaa, ilman kunnollista ylläpitoa. Varsinkin huippuimurit rakennusten katolla ja pienemmät huoneistokohtaiset ilmanvaihtokoneet ovat herkempiä vikaantumaan sääolojen takia, mutta näitäkin voidaan tehokkaasti estää tekemällä tarvittavia huoltotoimenpiteitä.

Ulkoilma ei vielä ole täynnä siitepölyhiukkasia ja hienoa hiekkaa ei lennä tuulen mukana raitisilmasuodattimiin vielä paljoa. Vähälumisuus on kuitenkin vaikuttanut vapaan katupölyn liikkumiseen järjestelmiin ja suodattimet voivatkin olla paljon likaisemmat viime vuoteen verrattuna. Ihmiset viettävät yhä enemmän aikaa sisätiloissa, joten puhdas sisäilma on erittäin tärkeää. Likaiset suodattimet eivät ole pelkästään haitta terveydelle, mutta aiheuttavat myös turhaa kuormitusta ilmanvaihtokoneille ja sähkönkulutukselle.

Meiltä löydät esimerkiksi seuraavat palvelut, joilla voidaan parantaa ilmanvaihtojärjestelmien toimintaa: ilmanvaihdon puhdistus, suodattimien vaihto, koneiden huolto, ilmanvaihdon mittaus ja -säätö sekä monia muita palveluita. Tutustukaa kotisivuihimme ja ottakaa yhteyttä puhelimitse (klo 8.15-16.00) tai kotisivujen yhteydenottolomakkeella.

Hyvää kevään alkua!

Terveisin,
Euro-Service Oy